Haemme sähköasentajaa

Haemme sähköasentajaa

Sähkö-Satek yrityksenä

Teemme kokonaisvaltaisia sähkösaneerauksia ihmisten koteihin tekemällä kotien sähköt kerralla kuntoon. Toimintamme tarkoitus on estää  vanhetuneiden sähköjen aiheuttamaa kasvavaa riskiä sähköpaloille ja sähköiskuille omakotitaloissa. Toimimme Pirkanmaalla ja Hämeessä.

Toimintamme on asentaja- ja asukasystävällinen

Yhden kohteen yhtäjaksoinen asentaminen on kustannustehokas tapa saada turvalliset sähköt. Maksamme asentajille erinomaista palkkaa.  Saat käyttöösi  asennusauton kaikilla herkuilla ja uusilla työkaluilla.

Saat keskittyä yhteen kohteeseen kerralla ja unohtaa asennetut kohteet asennuksen jälkeen. Karsimalla pois turhan juoksemisen ja pohtimisen kohteiden välillä, työ pysyy mielekkäänä. Asennusautossa on kaikki asennukseen tarvittavat tavarat, joten kaupoissa ramppaaminen, ei kuulu toimintatapoihimme.

Mitä sitten edellytämme asentajiltamme?

Hyvä käytös, asenne ja osaaminen ovat kolme tärkeintä asiaa, mitä edellytämme sähköasentajalta. Ihmisten kanssa pitää tulla toimeen, koska usein asiakas on kotona, kun asennetaan. Lisäksi asentaminen on yhteispeliä työnjohdon ja asennusparin kanssa. Asenne ja osaaminen takaavat, että työt tulee tehtyä reippaalla mielellä ja laadukkaasti.

Haemme sekä ykkösmiehiä vetämään asennusparia, että kakkosmiehiä tekemään ja ottamaan vastuuta tulevaisuudessa ykkösmiehinä. Olemme kasvuyritys ja se onkin vastuunkantajille oivallinen tilaisuus, ottaa hyvä paikka menestyvässä yrityksessä.

Rekryaikataulumme on jatkuvaluonteista.

Laita hakemus ja CV

Samu-Pekka Jokitalolle

samupekka.jokitalo@sahkosatek.fi

050 524 0095